Фолкпевецът Константин  не иска църковен брак, тъй като е силно

...
Фолкпевецът Константин  не иска църковен брак, тъй като е силно
Коментари Харесай

Коцето не иска църковен брак, за да не се напълни с грехове след „подхлъзване“

Фолкпевецът Константин  не желае църковен брак, защото е мощно набожен и счита, че в случай че нещо се „ подхлъзне “, ще се изпълни с грехове, а не желае това да се случва, научи HotArena.

„ Вярвам в Бог. Преди 11 години когато се оженихме с Надето, по този начин взехме решение, че е по-добре. Винаги можем да го създадем ", споделя изпълнителят, който по завещание има вяра в писанията на Петър Дънов.

" Покрай вуйчо ми, композитора Валентин Попов, от дребна съм осведомен с учението на Учителя. Спазвам неговите уроци. Много постоянно чувствам мощна сила, когато отивам на гроба на Дънов. Понякога като търча в парка минавам оттова. Прочитам неговите мисли и пия вода. После сядам за  половин час на една скамейка и някак си чувствам, че в действителност това място е свещено, силата е супер пречистващи зареждаща.

Константин се взима с Надежда на празника на Вяра, Надежда и Любов на 17 септември 2010 година. Двамата имат две деца и доста се обичат. С годините на брака им постоянно са ги разделили клюки за изневери на артиста. Коцето отхвърля да е плейбой и твърди, че има доста мощно собственическо възприятие и не може да преглътне невярност, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР